Seilkurs Kroatia

P1010854


Hva med å kombinere et seilkurs med sol og varme? Midt-Norsk Seilskole AS arrangerer i år seilkurs i Kroatia. I løpet av en uke kan du både lære seiling og navigasjon, og pensum til båtførerprøven. Du lærer å seile i teori og praksis, og pensum til båtførerprøven gjennomgås i løpet av kurset for de som ønsker. Tilbake i Norge kan du ta eksamen til båtførersertifikatet hos vår samarbeidspartner Redningsselskapet. 

Føler du at du mestrer navigasjon og manøvrering av båt og har båtførersertifikatet, kan du også avlegge praktisk prøve til det internasjonale båtførersertifikatet ICC. Kurset går over 5 dager i august/september.

Kursprisen dekker leie av båt, instruktør og kursavgift. Kostnader til mat og drikke underveis blir delt mellom deltakerne. Deltakere må sørge for egen transport til/fra Kroatia. Både Norwegian og SAS har avganger til Split.

Kurset passer både for nybegynnere og de med litt erfaring. Det er mulig å være med uten å delta på kurset, men prisen er den samme. Deltakere som melder seg på alene må regne med å dele lugar med andre deltakere.

Kurspris: 8.500 kr

Kursdato: Mai 2018

Ant deltakere: 4 – 8.

Eventuell eksamensavgift for båtførerprøven eller praktisk prøve for ICC kommer i tillegg.

© Midt-Norsk Seilskole as 2018