Praktisk informasjon


Seilkursene er praktisk tilrettelagt og gjennomføres ombord i seilbåt. Alle kursdeltakere møter ved Grilstad Marina.

Helgekursene starter med oppmøte fredag kl 18:00. På fredag foretas sikkerhetsorientering og gjennomgang av båt. Lørdag starter vi kl. 09:00 og er tilbake søndag ca. kl 15:00. 

5 dagers kursene starter på søndag kl 18 og avsluttes i Trondheim fredag kl 15.

Kursbåtene

Vi benytter en HANSE 505 seilbåt - 50 fot. Båten har alt nødvendig sikkerhetsutstyr for passasjerfartøy som fører 12 passasjerer eller færre, og byr på alt det man kan forvente av en moderne turseiler.

2017-06-14 18.13.21


Det er begrenset plass til eget utstyr, så pakk praktisk og ta med varme klær. Vind-  og regntett tøy har vi for utlån. Det er redningsvester til alle. Maten er inkludert i kurspris, og matlagingen tar vi på omgang i likhet med øvrige oppgaver. Måltidene nyter vi ombord.

Instruktørene

Som den eneste seilskolen benytter Midt-Norsk Seilskole AS kun erfarne og sertifiserte instruktører (RYA godkjente instrultører) som vet hvordan de skal formidle kunnskap på en interessant og lærerik måte. Samarbeidet mellom Midt-Norsk Seilskole og instruktørene er tett, og det gjennomføres kontinuerlig videreoppelæring av instruktørene slik at de til enhver tid er oppdatert. 

Ansvarlig instruktør er Johnny N. Holst som er utdannet Yachtmaster Instruktør gjennom det engelske RYA systemet, og holder RYA Yachtmaster Ocean og det norske D5LA - Deck Officer Class 5 Pleasure Craft sertifikatet. Han er en erfaren tur- og regatta seiler. Han har krysset Atlanteren, Sørishavet fra Cape Town til Albany Australia, Nordre Stillehavet fra Qingdao Kina til San Francisco USA, seilt Shetland Race og Skagerak Two Star, samt store deler av norskekysten.


P1010772


Bestilling

Bestillingen er bindende, og ved bestilling mottar du kursbekreftelse samt faktura. Aldersgrense for Kompetent Mannskap, Dag Skipper og ICC kursene er 16 år.

Avbestillingsvilkår

Ved avbestilling tidligere enn en måned før kursstart, belastes kursdeltaker med 50% av kursavgiften.

Ved avbestilling mindre enn en måned før kursstart, belastes kursdeltaker med 75% av kursavgiften.

Ved avbestilling mindre enn en uke før kursstart, belastes kursdeltaker med 100% av kursavgiften.

Manglende betaling gjelder ikke som avbestilling.

Forbehold

Priser og informasjon gjelder fra 01.01.2017. Priser og øvrig informasjon kan endres uten varsel. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle endringer utenfor vår kontroll.

For ytterligere informasjon - send oss en e-post - klikk her, eller ring 930 45 037.

© Midt-Norsk Seilskole as 2019